Recept na „citronovník“: Lahodný, osvěžující koláč s výrazným citrónovým nádechem. Lehký, ne příliš sladký !

2318
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

8. Když pudink vře, vypneme oheň, pudink pevně přikryjeme a necháme vychladnout. Měkké máslo pak rozdrobíme a po lžičce přidáme vychladlý pudink. Hotový krém dáme na dříve namočenou piškot, zarovnáme a přikryjeme vrstvou sušenek.
9. Pěna : Želé rozpustíme v 1 šálku horké vody (250 ml) a necháme vychladnout. Potom vychladlý smetanu vyšleháme dotuha. Potom pomalu přiléváme vychladlé želé. Vše krátce promícháme. Když hmota začne mírně tuhnout, poklademe ji na sušenky. Těsto dáme do chladničky na koncentraci.
10. V této době rozpusťte další želé ve dvou polovičních sklenicích horké vody (400 ml). Když želé začne tuhnout, nalijeme ho na vršek koláče. Vložte je do chladničky na několik hodin nebo přes noc.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články