Recept na „citronovník“: Lahodný, osvěžující koláč s výrazným citrónovým nádechem. Lehký, ne příliš sladký !

3346
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

8. Když pudink vře, vypneme oheň, pudink pevně přikryjeme a necháme vychladnout. Měkké máslo pak rozdrobíme a po lžičce přidáme vychladlý pudink. Hotový krém dáme na dříve namočenou piškot, zarovnáme a přikryjeme vrstvou sušenek.
9. Pěna : Želé rozpustíme v 1 šálku horké vody (250 ml) a necháme vychladnout. Potom vychladlý smetanu vyšleháme dotuha. Potom pomalu přiléváme vychladlé želé. Vše krátce promícháme. Když hmota začne mírně tuhnout, poklademe ji na sušenky. Těsto dáme do chladničky na koncentraci.
10. V této době rozpusťte další želé ve dvou polovičních sklenicích horké vody (400 ml). Když želé začne tuhnout, nalijeme ho na vršek koláče. Vložte je do chladničky na několik hodin nebo přes noc.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články