Nejlepší koblihy od babičky ! Postup zvládnou i méně zkušení

3468
Sdílejte

Suroviny:
2 polévkové lžíce cukru
1kg hladké mouky
1 čerstvé droždí
10 dkg margarínu
4 žloutky
sůl
6 dl mléka
olej na smažení

Postup:
1. Zahřejte 2 polévkové lžíce cukru ve 2dl mléka, ale nenechte jej sevřít a vlijte 1 balíček čerstvého droždí. V 1 kg hladké mouky rozšleháme 10 dkg margarínu, 4 žloutky, špetku soli, přidáme vykynutý kvásek a 4 dl mléka.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články