Nejlepší koblihy od babičky ! Postup zvládnou i méně zkušení

3276
Sdílejte

Suroviny:
2 polévkové lžíce cukru
1kg hladké mouky
1 čerstvé droždí
10 dkg margarínu
4 žloutky
sůl
6 dl mléka
olej na smažení

Postup:
1. Zahřejte 2 polévkové lžíce cukru ve 2dl mléka, ale nenechte jej sevřít a vlijte 1 balíček čerstvého droždí. V 1 kg hladké mouky rozšleháme 10 dkg margarínu, 4 žloutky, špetku soli, přidáme vykynutý kvásek a 4 dl mléka.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články