Linecké jemné jako chmýří !

10671
Sdílejte

A rozdrobíme je s tukem.

Přidejte vaječný žloutek.

Nyní přimícháme zakysanou smetanu (je-li třeba, můžete přidat zakysanou smetanu).

Základem je získat těsto, které se lehce natahuje.

Odložíme na 1 hodinu na chladné místo.

Vyválíme na tenko.

Recept pokračuje na další straně

Vystřihněte libovolné tvary, z nichž jeden by měl mít uprostřed otvor.

Uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Pečeme do zesvětlení.

Vychladlé slepíme marmeládou a posypeme moučkovým cukrem.

přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články