Koláček se smetanou a jogurtovým krémem: Lehoučká dobrotka pro každý den !

1468
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Příprava:
1. Z bílků vyšleháme v misce tuhý sníh a poté po částech přidáváme cukr a stále mícháme. Snížíme otáčky mixéru na polovinu a po jednom přidáváme žloutky a olej.
2. Do vyšlehaných vajec prosejeme mouku, prášek do pečiva a kakao. Vše spolu jemně promícháme vařečkou, dokud se suroviny nespojí. Vylijeme na plech (25×35) vystlaný pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů asi 40 minut. Po vychladnutí těsto rozřízneme podélně na dvě části.
3. Želatinu zalijeme studenou vodou a necháme 10 minut nabobtnat. Potom jej ohřívejte v mikrovlnce nebo v hrnci jen do té doby, než se rozpustí. Nezapomeňte želatinu nevařit, protože ztratí své vlastnosti.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články