Dominika Gottová je stále bez práce. Přesto si žije ve Finsku na vysoké noze

1983
Sdílejte

Žádné peníze nedostala
„Dominika od Ivany žádné peníze nedostala. Může si dovolit utrácet za drahá jídla a podobně, protože každý měsíc dostává státní podporu zhruba 1600 eur a na byt jí z velké části přispívá město. Na zábavu jí tedy zbude hodně peněz,“ svěřil se Expresu důvěryhodný informátor, který si nepřál být jmenován.

Podle svědka jsou vztahy mezi Ivanou Gottovou a Dominikou stále na bodu mrazu a tedy veškeré fámy o mimosoudním vyrovnání jsou pouze smyšlené výplody. Důvodem, proč se nejstarší dcera Karla Gotta přestala soudit o dědictví, je prý fakt, že na peníze po otci nedosáhla ani její mladší sestra Lucie.

Myslela si, že v dědickém řízení je zahrnuta její mladší sestra Lucie, která stejně jako ona před lety podepsala smlouvu o narovnání a dostala od otce šest milionů korun. Z toho důvodu si přišla Dominika podvedená. Nechápala, proč by měla Lucie dědit a ona ne. Od svých právníků se ale nedávno dozvěděla, že to byla mylná informace a v dědickém řízení Lucie nefiguruje,“ doplnil zdroj. I bez milionů po slavném zpěvákovi ale díky pomoci od státu Dominika netrpí. Peníze jí navíc posílá i její manžel Timo Tolkki, který si vydělává většinu roku v jižní Americe, kde koncertuje nebo vyučuje hru na kytaru.

Kam dál?

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Další články