Prokletá vila? Luxusní dům po Svobodovi za 2 miliony eur se nedaří prodat, má děsivou minulost…

2154
Sdílejte

Syn Karla Svobody se rozhodl rozlehlý luxusní dům nabídnout k prodeji.

Poprvé se tak stalo již v roce 2016. Za neuvěřitelnou cenu 75 milionů korun (cca 3 miliony eur) dům 6+1 se zastavěnou plochou 605 m², ve kterém se nachází množství vzácných obrazů a starožitností, patří k němu zahrada a ovocný sad o rozloze 3 235 m2 a pozemek o rozloze 3 899 m2 však za šest let nikdo nekoupil.

Snaze zbavit se prokletého domu majitel po letech nezájmu souhlasil s výrazným snížením ceny. Renomovaná pražská realitka jej momentálně nabízí „jen“ za 49 milionů (cca 2 miliony eur). Záběry, které jsou součástí inzerátu zachycují interiér i exteriér honosné a velkolepě řešené nemovitosti. Zájemci se však o luxusní vilu stejně nebijí. Nepodnítil je k tomu ani obsáhlý a poutavý popis nabídky.

„Mimořádná nabídka rodinné vily z roku 1903 (navržena známým architektem Jozefem Fantou, k jehož dílům patří i pražské Hlavní nádraží) ve stylu anglické secese pro významnou českou spisovatelku na rozsáhlém pozemku (3 899 m2) s vyrostlou zelení. Jedna z nejhodnot. géniem loci místa, kde si na březích soustavy jevanských rybníků, v atraktivní lokalitě chráněné krajinné oblasti svá letní sídla v minulosti stavěly významné osobnosti podnikatelského, politického i uměleckého světa,“ uvádí se na webu.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Anička Slováčková chystá velkou cestu. Nevzdává boj s rakovinou a plánuje si splnit svůj velký sen

Tak tohle je idol našich dětí a vnoučat : Influencer Tadeáš Kuběnka. Je jiná doba a jsou jiní idoly

V Ulici zavládl smutek! Jaroslava Obermaierová (78) natočila poslední záběry s kolegou Arnoštem Goldflamem (77)

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Další články