Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2822
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

POSTUP
1. Zelí nasekáme na kostičky, nasypeme na pánev s kapkou oleje, lehce posolíme a opékáme asi 5 minut.

2. Opečené zelí přidáme k bramborové kaši, ochutíme solí, pepřem a promícháme.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články