Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2955
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

POSTUP
1. Zelí nasekáme na kostičky, nasypeme na pánev s kapkou oleje, lehce posolíme a opékáme asi 5 minut.

2. Opečené zelí přidáme k bramborové kaši, ochutíme solí, pepřem a promícháme.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články