Agáta Hanychová má díky vlivnému příteli nový kšeft: Reakce její matky? Servítky si nebrala

4726
Sdílejte

Apropo, divákům TV Barrandov se musí tvář vlivného Čecha pravděpodobně zjevovat i ve snech. V televizi má totiž hotovou plejádu vlastních pořadů – Týden podle Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa, Instinkty Jaromíra Soukupa, Věření se Soukupem či Na rovinu se Soukupem.

Článek pokračuje na další straně

Pokud jde o název pořadu, který natáčí se svou milou, zůstal věrný zaužívanému stylu. Program dostal název Agáta Jaromíra Soukupa a vysílat se bude pondělí, úterý a středy vždy ve 21:30. Zamilovaní budou spolu rozpitvávat různá témata a odpovídat na otázky diváků. V přednatočených částech už stihli rozebrat svůj vlastní vztah i témata první sex, nevěra či zlozvyky.

„První skutečně hvězdná show, při které se rozhodně nebudete nudit. Prožívejte radosti a starosti hvězdného páru Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, sledujte jejich příběhy a nahlédněte do jejich uvažování. Agáta Jaromíra Soukupa je zábavný program, při kterém můžete zjistit, že žijí stejný život jako vy,“ láká televize na nový pořad.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články