Agáta Hanychová má díky vlivnému příteli nový kšeft: Reakce její matky? Servítky si nebrala

4681
Sdílejte

Neprošly ještě ani tři měsíce, odkdy se převalilo, že modelka a moderátorka Agáta Hanychová (37) a šéf TV Barrandov Jaromír Soukup (53) tvoří pár.

Je to poprvé, co má česká divoška po boku výrazně staršího partnera. Přestože je dvojice spolu krátce, rozhodně netruchaři pokud jde o zveřejňování informací o svém vztahu, ale přesně naopak, čerstvých zamilovaných je všude plno.

Agáta a Jaromír ve velkém poskytují rozhovory a ozdobily titulku nejednoho časopisu. Influencerka svých 290 tisíc sledovatelů o všem pravidelně informuje as frajerem vysílají živé přenosy, během kterých odpovídají na zvídavé otázky příznivců.

Mít za partnera mediálního magnáta přináší Agátě ovoce nejen na poli lásky. Povedený párek nedávno ohlásil, že bude mít společný projekt v Soukupově domovské televizi. Mezi Akátou a ním to zajiskřilo právě v jejích prostorách, v červnu totiž pozval známou brunetku do dvou svých programů a ani divákům neušlo, že je ní totálně naměkko.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články