15minutový koláč bez pečení: Osvěžující, sladký, lahodný koláč, který se nepeče a jehož příprava nevyžaduje žádné úsilí

5615
Sdílejte

PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články