PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !
- Tvarohový koláč v křehkém těstíčku s broskvemi: Lahůdka ke kávičce !
- Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ
- Tento lahodný dezert je hotov už za 10 minut !







