PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Hrníčkové křehké rohlíky z kysané smetany s jablečnou nádivkou: Nejlepší pečivo pod sluncem !
- Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !
- Neodolatelné Esterházyho řezy ! Dělám je pro různé oslavy a každý se ptá na recept
- Vynikající taštičky z tvarohu, které ani minutu nekynou: Jen 4 přísady na těsto a povidla, hotové jsou hned !