Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

3965
Sdílejte

4. Želatinu namočte do 6 lžic studené vody. Odstavte na přibližně 10 minut, aby nabobtnaly. Potom za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni, dokud se želatina úplně nerozpustí. Nepřivádějte k varu, protože želatina během vaření ztratí své želírovací vlastnosti. Odstavte z ohně a nechte mírně vychladnout.
5. Vanilkový tvaroh, moučkový a vanilkový cukr míchejte na nízkých otáčkách mixéru, dokud se ingredience nespojí. Do vychladlé tekuté želatiny přidejte 1 PL tvarohové směsi a promíchejte, poté pomalu vlijte vyšlehanou želatinu do zbytku tvarohové směsi a míchejte mixérem na nízkých otáčkách, dokud se nespojí.
6. Do dortové formy nalijte tvarohovou směs. Umístěte do chladničky, aby ztuhla.
7. Když směs mírně ztuhne, naaranžujte plátky jahod do tvaru květu (plátky by se měly překrývat) a přelijte je tuhnoucím průhledným želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby ztuhl, nejlépe přes noc.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články