4. Želatinu namočte do 6 lžic studené vody. Odstavte na přibližně 10 minut, aby nabobtnaly. Potom za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni, dokud se želatina úplně nerozpustí. Nepřivádějte k varu, protože želatina během vaření ztratí své želírovací vlastnosti. Odstavte z ohně a nechte mírně vychladnout.
5. Vanilkový tvaroh, moučkový a vanilkový cukr míchejte na nízkých otáčkách mixéru, dokud se ingredience nespojí. Do vychladlé tekuté želatiny přidejte 1 PL tvarohové směsi a promíchejte, poté pomalu vlijte vyšlehanou želatinu do zbytku tvarohové směsi a míchejte mixérem na nízkých otáčkách, dokud se nespojí.
6. Do dortové formy nalijte tvarohovou směs. Umístěte do chladničky, aby ztuhla.
7. Když směs mírně ztuhne, naaranžujte plátky jahod do tvaru květu (plátky by se měly překrývat) a přelijte je tuhnoucím průhledným želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby ztuhl, nejlépe přes noc.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Vzala uherák a pomlela ho. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jakou rodina ještě nejedla. Druhý den mlela znova….Pomazánka, která se nikdy nepřejí!
- Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !
- Ořechová hnízda plněná čokoládou! Fantastická sváteční cukrovinka
- Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!