Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

4189
Sdílejte

Příprava:
1. Dno dortové formy o průměru 24 cm vyložte pečícím papírem.
2. Čiré želé rozpusťte v 1,5 šálku vroucí vody, promíchejte a nechte vychladnout.
3. Jahody opláchněte a osušte. Nakrájejte na plátky (1 jahoda na každé 4 plátky).

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články