Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

3312
Sdílejte

4. Želatinu namočte do 6 lžic studené vody. Odstavte na přibližně 10 minut, aby nabobtnaly. Potom za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni, dokud se želatina úplně nerozpustí. Nepřivádějte k varu, protože želatina během vaření ztratí své želírovací vlastnosti. Odstavte z ohně a nechte mírně vychladnout.
5. Vanilkový tvaroh, moučkový a vanilkový cukr míchejte na nízkých otáčkách mixéru, dokud se ingredience nespojí. Do vychladlé tekuté želatiny přidejte 1 PL tvarohové směsi a promíchejte, poté pomalu vlijte vyšlehanou želatinu do zbytku tvarohové směsi a míchejte mixérem na nízkých otáčkách, dokud se nespojí.
6. Do dortové formy nalijte tvarohovou směs. Umístěte do chladničky, aby ztuhla.
7. Když směs mírně ztuhne, naaranžujte plátky jahod do tvaru květu (plátky by se měly překrývat) a přelijte je tuhnoucím průhledným želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby ztuhl, nejlépe přes noc.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články