Silná káva! Hanychová veřejně nazvala Verešovou ku***u: Důvod, proč se mají plné zuby

39497
Sdílejte

Jenže Agátu se drsné vyjádření vypomstilo, když ji kvůli němu o pár týdnů zalil pot.Se Soukupem si v srpnu udělali výlet do New Yorku a když se odtud vraceli, ocitla se v těsné blízkosti Verešové.O setkání Hanychová opět popovídala fanouškům.

Článek pokračuje na další straně

„Přišla jsem na letiště, Jaromír tam se mnou čekal na odbavení a dorazili jsme už na poslední chvilku. Najednou do řady ale ještě přiběhl její manžel Daniel Volopich. Otočila jsem se na něj a řekla jsem si: ‚Ty vole, tak snad letí sám. \“Bohužel netelel, Andrea tam byla s ním. Ale naštěstí v pohodě, já jsem tu něco o ní řekla asi před dvěma týdny, ale ona mě nesleduje a doufám, že ani tento živý přenos neuvidí, \“ vyprávěla Agáta.

Jak známo, nevraživost mezi ní a Verešovou odstartovala v roce 2016. Agáta tehdy účinkovala v celebritní verzi show Prostřeno, obdobě slovenského pořadu Bez servítky. Přítomné se tehdy snažila pobavit historkou, podle které se Verešová ztrápnila, když byli spolu v restauraci. Modelka si měla objednat candáta, tedy česky „candáta“, číšníkovi však řekla, že chce „kandáta“.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články