Silná káva! Hanychová veřejně nazvala Verešovou ku***u: Důvod, proč se mají plné zuby

39454
Sdílejte

Cítí se díky vztahu s vlivným mediálním magnátem nedotknutelná?

Česká modelka a moderátorka Agáta Hanychová (37) se drsně vyjadřuje na adresu známých žen. Pár tvoří s šéfem TV Barrandov Jaromírem Soukupem (53) a nedávno bez ubrousku reagovala na krok jeho expřítelkyně, herečky Kateřiny Brožové (54).

Od Hanychové to však schytala i slovenská modelka Andrea Verešová (42). Agáta je mimořádně aktivní na Instagramu, jako influencerka tam nasbírala již 290 tisíc sledujících. Nejednou pro ně vysílá živá videa i ve společnosti svého nového přítele Soukupa a odpovídají na zvědavé otázky fanoušků.

Jak píše portál VipShow.cz , nedávno během takového přenosu dostala Agáta otázku o známé slovenské modelce a reagovala vulgarismem nejhrubšího zrna. „Andrea Verešová není herečka, je to ku*va,“ vyhrkla Hanychová. Její partner Soukup podle zmíněného portálu jen nevěřícně zpracovával, co jeho milá vypustila a rychle se snažil změnit téma.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články