Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

8392
Sdílejte

Představujeme vám skvělý trik, jak upéct vepřovou krkovičku tak, aby zůstala lahodná a šťavnatá.

Vepřové maso je jedním z oblíbených jídel například na rodinných setkáních.

Potřebujeme:
5 plátků vepřové krkovičky

5-6 velkých stroužků česneku

rostlinný olej

100 ml vody

sůl

mletý pepř

pepř podle chuti

Příloha:

Brambory

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články