Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

7865
Sdílejte

Představujeme vám skvělý trik, jak upéct vepřovou krkovičku tak, aby zůstala lahodná a šťavnatá.

Vepřové maso je jedním z oblíbených jídel například na rodinných setkáních.

Potřebujeme:
5 plátků vepřové krkovičky

5-6 velkých stroužků česneku

rostlinný olej

100 ml vody

sůl

mletý pepř

pepř podle chuti

Příloha:

Brambory

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články