Neodolatelný dezert s vlašskými ořechy a jemným krémem: Bezlepkový !

6568
Sdílejte

Příprava:
1. Těsto: Zvlášť vyšleháme bílku na sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme bílky a mleté ​​ořechy. Vše mícháme, dokud se hmota dobře nespojí. Hmotu vylijeme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme při 180 C. asi 20 minut.
2. Náplň: Pudinky uvaříme s mlékem, vychladíme, přidáme změklé máslo a rozetřeme na kůrku. Smetanu ke šlehání vyšleháme a natřeme. Ozdobíme mletými ořechy nebo strouhanou čokoládou.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články