Neodolatelný dezert s vlašskými ořechy a jemným krémem: Bezlepkový !

6534
Sdílejte

Příprava:
1. Těsto: Zvlášť vyšleháme bílku na sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme bílky a mleté ​​ořechy. Vše mícháme, dokud se hmota dobře nespojí. Hmotu vylijeme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme při 180 C. asi 20 minut.
2. Náplň: Pudinky uvaříme s mlékem, vychladíme, přidáme změklé máslo a rozetřeme na kůrku. Smetanu ke šlehání vyšleháme a natřeme. Ozdobíme mletými ořechy nebo strouhanou čokoládou.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články