Máte rádi rychlé, staré recepty? Toto je opravdu vynikající domácí jablečný koláč s fantastickou chutí

5447
Sdílejte

POSTUP
1. V misce smíchejte 75 g cukru, prášek do pečiva, vanilkový cukr, mouku, máslo a nalijte 75 ml vody.
2. Těsto rozdělte na dvě části. Jeden menší a jeden větší. Nejprve rozválejte větší část a vložte ji do formy.
3. Do těsta přidejte nastrouhaná jablka, skořici a 75 g cukru.
4. Menší část těsta nastrouhejte a posypte jí jablka. Hotový koláč potřete žloutkem.
Teď už jen pečte při teplotě 180 stupňů přibližně 30 minut.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články