Facka rovnou v soudní síni! Žilková tohle od manžela Stropnického ani ve snu nečekala

6870
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

A protože se to jmenovalo ‚soud o střídavou péči do rozvodu‘, tak vlastně nebylo o čem jednat a ten soud byl odročen na listopad. Dřívější termín pan Stropnický nenašel,“ řekl herečka programu Showtime na Primě.

Na otce své dcery má těžké srdce. „Ani Kordulka, ani já jsme nevěděli, že tatínek chystá žádost o rozvod. A jediné, co mě napadlo: \“Jak to já dívce zase řeknu?\“ Zase ten otec nevzal odvahu jí to říct sám,\“ promluvila. Žilkovou zaskočilo, že k soudu se dostavili fotografové z médií, tvrdí, že ona o termínu jednání nikomu neřekla. „A tak mě překvapilo, že právě on, který má pocit, že to příliš medializuji, si je pozval,“ kroutí herečka, která chtěla péči o nezletilou Kordulu řešit bez pozornosti médií.

Herečka se také snažila vysvětlit, proč na střídavé péči o dceru trvá, ačkoli byla její rodina dlouhodobě zvyklá, že Stropnický je jako diplomat pracovně v zahraničí.“Před dvaceti lety se Martin Stropnický, tehdy byl velvyslanec ve Vatikánu, vracel kvůli dětem předčasně, aby se podílel na jejich výchově.

Kam dál?

Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

Mahulena Bočanová je velmi zoufalá kvůli své dvaadvacetileté dceři Marině : Musela ji oživovat a prosí o pomoc

Vzpomínáte na Elišku z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna ? Takto vypadá Andrea Černá po 30 letech

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Další články