Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

2123
Sdílejte

LIKÉROVÝ KRÉM:
200 g Mascarpone
60 ml vaječný likér
3 PL moučkový cukr
500 ml smetana ke šlehání

Recept pokračuje na další straně

POSTUP
1. Korpus: vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a bílky vyšleháme s polovinou cukru (2 PL) do tuhého sněhu.

2. Žloutky vyšleháme s cukrem, přilijeme olej a teplou vodu a do tekutých surovin prosijeme mouku, kakao, kypřicí prášek a sůl. Vymícháme a do těsta zapracujeme bílkový sníh.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články