Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

2640
Sdílejte

Příprava trvá jen 20 minut a vznikne fantastická pochoutka

INGREDIENCE
KAKAOVÝ KORPUS:
4 ks vejce
4 PL cukr krystal
2 PL olej
2 PL vlažná voda
5 PL hladká mouka
1 PL kakao
1 KL kypřicí prášek
1 špetka soli

VIŠŇOVÁ OMÁČKA:
300 g vypeckované višně al. višňový kompot
100 g cukr krystal

1 PL citrónová šťáva

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články