Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

2739
Sdílejte

Příprava trvá jen 20 minut a vznikne fantastická pochoutka

INGREDIENCE
KAKAOVÝ KORPUS:
4 ks vejce
4 PL cukr krystal
2 PL olej
2 PL vlažná voda
5 PL hladká mouka
1 PL kakao
1 KL kypřicí prášek
1 špetka soli

VIŠŇOVÁ OMÁČKA:
300 g vypeckované višně al. višňový kompot
100 g cukr krystal

1 PL citrónová šťáva

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články