6. Potom každý dvojitý plát rozválejte válečkem na velikost pečicího plechu.
7. Jeden plát položte na vymazaný plech, navrch přidejte trochu oleje a rozložte na něj strouhaný sýr.
8. To samé zopakujte is ostatními třemi dvojitými pláty, na poslední plát nepřidáte sýr.
9. Koláč nakrájejte na kousky, potřete olejem a nechte kynout 40 minut nebo déle.
10. Čím více roste, tím je měkčí.
11. Pečeme při teplotě 200 C do zlatohněda (přibližně 40 minut).
Kam dál?
- Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !
- Domácí Monte do sklenic: Když zkusíte jednou, na kupovaný dezert si už ani nevzpomenete !
- Líné pagáče z kysané smetany BEZ droždí: Každému doporučuji dávku zdvojnásobit, jsou vynikající a hned hotové!
- Bleskově rychlý oběd a za pár kaček. Vezmeme zelí a ani nepotřebujeme maso a je jídlo jako lusk !