Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

2656
Sdílejte

S tímto receptem se stanete mistrem v zavařování okurek, i když jste to nikdy předtím nedělali. Postup je velmi jednoduchý a okurky si zachovají skvělou chuť i bez konzervantů.

Kyselé okurky jsou cenným zdrojem minerálů (železo, draslík, fosfor) a jsou také bohaté na vitaminy (C, A, B-6, B-12, niacin). Jsou vynikající na trávení, protože urychlují tvorbu dobrých bakterií a je to fantastický doplněk k masitým jídlům.

Postup:

Pro přípravu těchto kyselých okurek použijte následující množství surovin. Kolik kilogramů okurek máte, tolik litrů vody použijte. Ocet nalijte v poměru 1: 4. Například, pokud máte 1 kilogram okurek, potřebujete 1 litr vody, 250 ml octa a dvě polévkové lžíce soli a cukru.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články