Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

999
Sdílejte

S tímto receptem se stanete mistrem v zavařování okurek, i když jste to nikdy předtím nedělali. Postup je velmi jednoduchý a okurky si zachovají skvělou chuť i bez konzervantů.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články