1. Sušenky vložte do středně velké mísy, sirup připravte 10 minut vařením cukru a vody, nechte ho trochu vychladnout a nalijte ho na sušenky.
2. Připravte instantní krém podle pokynů na obálce. Nalijte ho na sušenky.
3. V jiné misce připravte želé podle návodu a po vychladnutí (ale ještě před zhoustnutím) ho nalijte na krém. Můžete přidat ovoce, jahody nebo třešně.
4. Na vrch dejte šlehačku, třešňový sirup nebo jahodový sirup, chcete-li, v závislosti na příchuti želé, které jste si vybrali. Dejte do chladničky pořádně vychladit.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Pařížské trubičky s poctivým čokoládovým krémem uvnitř!
- Zdravý tvarohový pekáč. Stačí jen 4 ingredience a vůbec žádný cukr. Nebudete ho chtít odložit a sníte ho celý na posezení
- Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !
- Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!