1. Sušenky vložte do středně velké mísy, sirup připravte 10 minut vařením cukru a vody, nechte ho trochu vychladnout a nalijte ho na sušenky.
2. Připravte instantní krém podle pokynů na obálce. Nalijte ho na sušenky.
3. V jiné misce připravte želé podle návodu a po vychladnutí (ale ještě před zhoustnutím) ho nalijte na krém. Můžete přidat ovoce, jahody nebo třešně.
4. Na vrch dejte šlehačku, třešňový sirup nebo jahodový sirup, chcete-li, v závislosti na příchuti želé, které jste si vybrali. Dejte do chladničky pořádně vychladit.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Super recept na „teplou zmrzlinku“: Sladká pěna pokrytá čokoládou a křupavá oplatka, mňam…
- Mastné langoše nemají šanci: Potřebujete 1 hrnek jogurtu, 1 vejce, mouku a náplň – tato večeře bude mít největší úspěch !
- Super chutné a šťavnaté karbanátky z trouby. Žádná zbytečná mastnota a chutnají lépe než ty klasické !
- Nepečené kuličky z kondenzovaného mléka, které chutnají úplně jako Marlenka: Když jsou na stole, netřeba už jiné dezerty !