Vyzkoušejte japonské lívance, které se u vás stanou hitem !

3470
Sdílejte

Smažíme dvě palačinky najednou.

Okamžitě nalijeme lžíci vody do pánve a rychle ji přikryjeme.

Vodní pára dodá palačinkám další rozměr nadýchanosti a zabrání jejich vysychání.

Palačinky smažíme 5 minut na mírném ohni.

Po uplynutí této doby dáme na palačinky další lžíci směsi, nalijeme do pánve další lžíci vody.

Rychle přikryjeme poklicí a smažíme 3-4 minuty.

Odstraníme poklici a palačinky opatrně obrátíme.

Zalijeme další lžící vody, přikryjeme a smažíme poslední 3-4 minuty.

Palačinky po smažení vyjmeme z pánve a dáme je na talíř.

Recept pokračuje na další straně

Nyní se můžeme „vyřádit“ s oblohou, i když autor receptu navrhuje klasické ingredience, jako například na americké palačinky.

Na palačinky naneseme kousek másla, přidáme javorový sirup a moučkový cukr.

Můžeme je servírovat například s lahodným domácím třešňovým džemem.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články