Smažíme dvě palačinky najednou.
Okamžitě nalijeme lžíci vody do pánve a rychle ji přikryjeme.
Vodní pára dodá palačinkám další rozměr nadýchanosti a zabrání jejich vysychání.
Palačinky smažíme 5 minut na mírném ohni.
Po uplynutí této doby dáme na palačinky další lžíci směsi, nalijeme do pánve další lžíci vody.
Rychle přikryjeme poklicí a smažíme 3-4 minuty.
Odstraníme poklici a palačinky opatrně obrátíme.
Zalijeme další lžící vody, přikryjeme a smažíme poslední 3-4 minuty.
Palačinky po smažení vyjmeme z pánve a dáme je na talíř.
Recept pokračuje na další straně
Nyní se můžeme „vyřádit“ s oblohou, i když autor receptu navrhuje klasické ingredience, jako například na americké palačinky.
Na palačinky naneseme kousek másla, přidáme javorový sirup a moučkový cukr.
Můžeme je servírovat například s lahodným domácím třešňovým džemem.
Dobrou chuť!