Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4798
Sdílejte

POSTUP:

  1. V případě potřeby odstraníme ze pstruha kůži a kosti. Pstruha rozkrájíme na kousky.
  2. Všechny zbývající suroviny smícháme v míse. Do mísy přidáme pstruha a začneme mixovat, ale dáváme pozor, abychom pstruha příliš nerozmixovali.
  3. Ozdobíme koprem, citronovou kůrou a pepřem. Podáváme s teplým křupavým chlebem nebo krekry.
  4. Přeji dobrou chuť!

Zdroj: carolynscooking.com

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články