Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4692
Sdílejte

POSTUP:

  1. V případě potřeby odstraníme ze pstruha kůži a kosti. Pstruha rozkrájíme na kousky.
  2. Všechny zbývající suroviny smícháme v míse. Do mísy přidáme pstruha a začneme mixovat, ale dáváme pozor, abychom pstruha příliš nerozmixovali.
  3. Ozdobíme koprem, citronovou kůrou a pepřem. Podáváme s teplým křupavým chlebem nebo krekry.
  4. Přeji dobrou chuť!

Zdroj: carolynscooking.com

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články