Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

4589
Sdílejte

POSTUP:

  1. V případě potřeby odstraníme ze pstruha kůži a kosti. Pstruha rozkrájíme na kousky.
  2. Všechny zbývající suroviny smícháme v míse. Do mísy přidáme pstruha a začneme mixovat, ale dáváme pozor, abychom pstruha příliš nerozmixovali.
  3. Ozdobíme koprem, citronovou kůrou a pepřem. Podáváme s teplým křupavým chlebem nebo krekry.
  4. Přeji dobrou chuť!

Zdroj: carolynscooking.com

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články