Famózní jahodový koláč s jogurtem

2978
Sdílejte

Postup:
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny.

Přidáme olej, postupně jogurt a mléko.

Pořádně prošleháme.

Nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Důkladně promícháme.

Vyšlehané těsto si nalijeme na vymazaný a moukou posypaný plech.

Případně můžete použít vyložený pečícím papírem.

Ovoce si omyjeme a podle potřeby nakrájíme.

Recept pokračuje na další straně

Na těsto rovnoměrně rozložíme jahody nebo jiné ovoce podle chuti .

Koláč vložíme do vyhřáté trouby .

Pečeme při teplotě 180°C asi 35-40 minut.

Před podáváním můžeme poprášit cukrem.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články