Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

3334
Sdílejte

Míchejte maximálně 10 minut.

Potom odstavte z ohně.

Přidejte citrónovou šťávu a vanilkový cukr.

Recept pokračuje na další straně

Potom důkladně promíchejte.

Uzavřete a skladujte v chladničce.

Skladování:

Čestvě připravený džem vydrží v chladničce 2 týdny.

Dá se i mrazit a v takovém případě vydrží i 1 rok. Spotřebujte jej však do 1 týdne po rozmrazení.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články