Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

3435
Sdílejte

Míchejte maximálně 10 minut.

Potom odstavte z ohně.

Přidejte citrónovou šťávu a vanilkový cukr.

Recept pokračuje na další straně

Potom důkladně promíchejte.

Uzavřete a skladujte v chladničce.

Skladování:

Čestvě připravený džem vydrží v chladničce 2 týdny.

Dá se i mrazit a v takovém případě vydrží i 1 rok. Spotřebujte jej však do 1 týdne po rozmrazení.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články