Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

2977
Sdílejte

Míchejte maximálně 10 minut.

Potom odstavte z ohně.

Přidejte citrónovou šťávu a vanilkový cukr.

Recept pokračuje na další straně

Potom důkladně promíchejte.

Uzavřete a skladujte v chladničce.

Skladování:

Čestvě připravený džem vydrží v chladničce 2 týdny.

Dá se i mrazit a v takovém případě vydrží i 1 rok. Spotřebujte jej však do 1 týdne po rozmrazení.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články