Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

3334
Sdílejte

1 balíček vanilkového cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jahody si omyjte.

Odstraňte stopky.

Vložte je do velkého hrnce.

Zasypte je cukrem.

Následně je přikryjte poklicí.

Nechte převařit.

Po zahřátí je několikrát promíchejte , dokud se nevytvoří bílá pěna.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články