Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

2977
Sdílejte

1 balíček vanilkového cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jahody si omyjte.

Odstraňte stopky.

Vložte je do velkého hrnce.

Zasypte je cukrem.

Následně je přikryjte poklicí.

Nechte převařit.

Po zahřátí je několikrát promíchejte , dokud se nevytvoří bílá pěna.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články