Božský jahodový džem: Hotový je za 10 minut a je zcela BEZ KONZERVANTŮ !

3435
Sdílejte

1 balíček vanilkového cukru

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Jahody si omyjte.

Odstraňte stopky.

Vložte je do velkého hrnce.

Zasypte je cukrem.

Následně je přikryjte poklicí.

Nechte převařit.

Po zahřátí je několikrát promíchejte , dokud se nevytvoří bílá pěna.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články