Luxusní jahodový dort s jogurtem, který udělá dojem na každého

2991
Sdílejte

Příprava
Příprava piškotového dortu: oddělte bílky a žloutky od vajec. Žloutky smícháme s 30 g cukru do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a opatrně přidáme k rozšlehanému žloutku. Bílky ušleháme se zbylými 50 g cukru a solí do tuhé pěny.

Nakonec přidejte do těsta a jemně promíchejte.

Nalijeme do dortové formy o průměru 21 cm a pečeme při 180 °C cca. Pečte 30-35 minut.

Když máme krém hotový a máme piškot rozpůlený, můžeme ho spojit. Poté dejte na 5-6 hodin do lednice. Nakonec ozdobte.

 

 

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články