Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !

1961
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

2. Všechna vejce si rozklepněte do misky, lehce je prosolte a našlehejte si je vidličkou. Našlehaná vejce postupně přilévejte do těsta a nechte ho i nadále zpracovávat mixérem. Nakonec přilévejte převařenou vodu, aby vzniklo tekuté a hebké těsto. To přelijte do pečicí formy vyložené pečícím papírem.

3. Mléko na krém dejte na plotnu, rozmíchejte v něm krupici, cukr i vanilkový cukr a na mírném plameni ho zahřejte. Krátce předtím, než začne vařit, v něm rozmíchejte i obě balení pudinku. Za stálého míchání vařte, dokud směs nezhoustne a poté ji z plotny odstavte. Do horkého pudinku rozmíchejte změklé máslo a pokračujte v míchání, dokud nevznikne hladká a rovnoměrná hmota. Tu navrstvěte na těsto.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články