Recept pokračuje na další straně
2. Všechna vejce si rozklepněte do misky, lehce je prosolte a našlehejte si je vidličkou. Našlehaná vejce postupně přilévejte do těsta a nechte ho i nadále zpracovávat mixérem. Nakonec přilévejte převařenou vodu, aby vzniklo tekuté a hebké těsto. To přelijte do pečicí formy vyložené pečícím papírem.
3. Mléko na krém dejte na plotnu, rozmíchejte v něm krupici, cukr i vanilkový cukr a na mírném plameni ho zahřejte. Krátce předtím, než začne vařit, v něm rozmíchejte i obě balení pudinku. Za stálého míchání vařte, dokud směs nezhoustne a poté ji z plotny odstavte. Do horkého pudinku rozmíchejte změklé máslo a pokračujte v míchání, dokud nevznikne hladká a rovnoměrná hmota. Tu navrstvěte na těsto.