Tvarohové řezy nejen na Velikonoce: Každá návštěva si pochutná !

3513
Sdílejte

1 měkký tvaroh
1 smetana ke šlehání
ztužovač šlehačky
150 g jahod

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Vyšleháme cukr se žloutky a přidáme olej, mléko a mouku s kypřicím práškem a vmícháme sníh z bílků.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články