Tvarohové řezy nejen na Velikonoce: Každá návštěva si pochutná !

3244
Sdílejte

1 měkký tvaroh
1 smetana ke šlehání
ztužovač šlehačky
150 g jahod

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Vyšleháme cukr se žloutky a přidáme olej, mléko a mouku s kypřicím práškem a vmícháme sníh z bílků.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články