Tvarohové řezy nejen na Velikonoce: Každá návštěva si pochutná !

3429
Sdílejte

1 měkký tvaroh
1 smetana ke šlehání
ztužovač šlehačky
150 g jahod

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Vyšleháme cukr se žloutky a přidáme olej, mléko a mouku s kypřicím práškem a vmícháme sníh z bílků.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články