Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

6283
Sdílejte

Potom ho tenkým proudem za stálého šlehání mixérem zapracujeme do žloutků.

Po vmixování veškerého sirupu do žloutků je dále mícháme, dokud zcela nevychladnou.

Měla by vzniknout objemná, nadýchaná, bělavá a poměrně stabilní konzistence.

Postupně přidáváme máslo nakrájené na kostičky , přičemž každou zašleháme dohladka.

Recept pokračuje na další straně

Zpočátku bude krém trochu tekutý, ale postupně bude konzistence houstnout a bude stabilnější.

Krém je připraven k použití!

Pokud chcete, můžete ho před zapracováním másla ještě dochutit vanilkovým extraktem, kávovým extraktem, rozpuštěnou a vychladlou čokoládou atp.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články