Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

6136
Sdílejte

Potom ho tenkým proudem za stálého šlehání mixérem zapracujeme do žloutků.

Po vmixování veškerého sirupu do žloutků je dále mícháme, dokud zcela nevychladnou.

Měla by vzniknout objemná, nadýchaná, bělavá a poměrně stabilní konzistence.

Postupně přidáváme máslo nakrájené na kostičky , přičemž každou zašleháme dohladka.

Recept pokračuje na další straně

Zpočátku bude krém trochu tekutý, ale postupně bude konzistence houstnout a bude stabilnější.

Krém je připraven k použití!

Pokud chcete, můžete ho před zapracováním másla ještě dochutit vanilkovým extraktem, kávovým extraktem, rozpuštěnou a vychladlou čokoládou atp.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články