Lahodný tvarohový mřížovník s broskvemi: Recept našich babiček, který si vás zaručeně získá !

6758
Sdílejte

Rukou nebo silikonovým válečkem si těsto rovnoměrně rozmačkáme na celý plech.

Těsto si můžete rozválet i na podložce a poté jej přenést na plech.

Nádivka:

Tvarohy si smícháme s cukrem.

Přidáme zakysanou smetanu, žloutek a promícháme.

Dále přidáme bílek, který jsme vyšlehali se špetkou soli.

Promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Na těsto rozetřeme tvarohovou nádivku a poklademe nakrájené broskve.

Z druhé poloviny těsta si vykrojíme pásky, tlusté asi 1 centimetr.

Ukládáme na nádivku.

Koláč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 ° C asi 40 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články