Velký dětský horoskop pro rok 2022: Jedno znamení čeká úžasný rok !

2817
Sdílejte

Rak

Děti narozené ve znamení Raka vystoupí v roce 2022 ze své komfortní zóny. Horoskop vašeho dítěte Raka zahrnuje určitou úzkost, která ovšem nakonec uvolní místo vzrušujícímu úspěchu. „Mnoha dětem Rakům vyhovovalo online vyučování, výsledkem čehož může být tzv. dětem. pandemická úzkost ze školy. Otevřeně se svým dítětem diskutujte i vysvětlete mu výhody chození do školy a setkávání se spolužáky,“ radí Kyle.

Pokračování na další straně

Lev

Odcházející rok mohl váš malý Lev vnímat jako rok, během kterého se cítil osaměle. Letos by mu měl přinést to, co mu loni chybělo – setkání s vrstevníky, výlety, dovolené. „Pro děti narozené ve znamení Lva bude rok 2022 velmi důležitý, zaměřený na důvěru, intimitu, smyslnost a zranitelnost,“ říká Kyle. To, co potřebují, je zapojení se do dobrovolnické činnosti nebo do charity.

Panna

Kyle i Kristin říkají, že horoskop pro děti Panny pro rok 2022 vypadá slibně. „Mají před sebou opravdu majestátní rok. Vypadá to tak, že se soustředí na zrcadlení zvyků někoho jiného – ať už je to rodič, sourozenec, nejlepší přítel nebo celebrita. Bez ohledu na to, o koho půjde, toto partnerství jim pomůže najít sami sebe a své místo,“ vysvětluje Kyle. Jednou z potenciálních výzev, které děti Panny čekají, jsou problémy se spánkem nebo noční můry.

Váhy

Rodiče Vah, připravte se na to, že vaše kuchyně se stane vědeckou laboratoří. „Některé Váhy začnou hltat informace o vesmíru, inovacích a vynálezech,“ říká Kristin a dodává, že jiné se zase mohou zaměřit na sociální věci. „Děti Váhy mají před sebou skvělý rok, pokud jde o jejich rutinu, produktivitu a zdraví,“ tvrdí Kyle. Mohou si také vytvořit úzké pouto s domácím mazlíčkem.

Štír

I horoskop pro děti narozené ve znamení Štíra naznačuje, že rok 2022 pro ně dobrý. „Mohou mít zvláštní prorocké sny. Jejich intuice a poznání je horlivé a může vás dokonce šokovat,“ upozorňuje Kristin s tím, abyste je snům věnovali pozornost. Držte je však při zemi a to tak, že je budete povzbuzovat, aby trávili spoustu času venku. „Hvězdy povzbudí jejich kreativitu, pomohou jim vyjadřovat se a předvádět nové umělecké dovednosti,“ doplňuje Kyle.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články