Velký dětský horoskop pro rok 2022: Jedno znamení čeká úžasný rok !

2779
Sdílejte

Pokračování na další straně

Střelec

Letos očekávejte od svého malého Střelce spoustu lásky. „Děti Střelci se letos budou cítit stabilněji a budou propojeny se svým domovem a rodinou – zejména s rodiči,“ říká Kyle. Oba astrologové zmiňují, že děti narozené v tomto znamení by mohly přijít se zábavnými nápady, jak změnit věci v každodenním životě. „Budete mile překvapeni některými zábavnými nápady, které bez vaší pomoci vymyslí na rodinné výlety. Pokud nebude možné fyzicky opustit dům, povzbuďte je, aby postavili pevnost například v pokoji,“ doporučuje Kyle.

Kozoroh

Uvidíte, jak váš malý Kozoroh letos rozkvete, pokud jde o komunikaci. „Spojení s ostatními bude vzrušující,“ říká Kyle. Kozorohové v roce 2022 dostanou velmi potřebnou úlevu od tlaku, který si ani neuvědomovali. I když mohou přetrvávat určité problémy spojené s odcházejícím rokem, malí Kozorohové jsou lépe vybaveni, aby si v tomto novém roce dokázali poradit s překážkami a narušeními rutiny.

Vodnář

Váš malý Vodnář se letos naučí několik důležitých lekcí, které mu pomohou prosperovat. „Děti Vodnáři se letos naučí vnímat hodnotu času, pořádku a pravidel. Saturn, jeden z jejich vládců, se totiž přesouvá do Vodnáře. Vaše dítě se může potýkat s termíny domácích úkolů a jinými problémy spojenými s řízením času. Procvičujte trpělivost, povzbuzujte ho a změna se dostaví. Na druhé straně se připravte na to, že bude více než kdykoli předtím tužit po dárcích a v tomto směru bude více sobecké. Ať už půjde o jejich oblíbené hračky nebo očekávané dárky, zaměří se na vlastnictví, neboť si začnou uvědomovat smysl sebelásky a vlastního ega,“ popisuje Kyle.

Ryby

Rok 2022 vypadá pro vaši Rybičku dobře. Ve skutečnosti to může být pro ni jeden z nejlepších let života. „Čeká ji nesmírně šťastný rok a bude se cítit výraznější, kreativnější, radostnější a živější,“ říká Kyle. „Na děti ve znamení Ryb se usměje štěstí a přízeň. Budou požehnány. Rok 2022 bude také významným rokem pro jejich nové začátky, protože budou moci ukázat světu, co je činí jedinečnými a výjimečnými,“ dodává. Vybte fixy, barvičky, nůžky, výkresy a podobně, neboť Ryby se letos budou cítit výjimečně kreativní.

zdroj : gettyimages.com

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články