Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu

2093
Sdílejte

Dále do formy přidáme na malé kousky nakrájenou brokolici, papriku.

Promícháme zeleninu rukama.

Smícháme strouhanku s parmazánem, solí, bylinkami a česnekem.

Tuto směs použijeme k dochucení zeleniny.

Směs ve formě pokapeme olivovým olejem.

Pečeme při teplotě 200°C 20 minut.

Recept pokračuje na další straně

V misce smícháme mleté ​​maso se zbytkem strouhanky, parmazánem, bylinkovou směsí a vytvarujeme kuličky.

Kulky pak opečeme na pánvi.

Do misky nastrouháme rajčata, přidáme parmazán a promícháme vařečkou.

Směs si odložíme stranou.

Formu vyjmeme z trouby, přidáme masové kuličky, mozzarellu, dochutíme omáčkou.

Pečeme 20 minut při teplotě 190°C.

Po upečení můžeme masozeleninovou lahůdku servírovat.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články