Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !

1976
Sdílejte

špetku soli

Na potření:

2 žloutky

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky nasypeme droždí, přidáme teplé mléko, na pokojové teplotě změklé máslo a mícháme, dokud máslo neroztaje.

Potom přidáváme mouku, sůl, mícháme a rukama mícháme, dokud nevznikne lepkavé hladké těsto.

Těsto přikryjeme a necháme 40 minut kynout.

Do horkého oleje v hrnci přidáme mouku.

Za míchání vaříme 15 minut na mírném ohni .

Do směsi přidáme sůl a zamícháme.

Směs nasypeme do misky a necháme vyhládnout.

Nakynuté těsto rozdělíme na 3 stejné části.

Rozválíme na velikost talíře.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články