Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !

1887
Sdílejte

špetku soli

Na potření:

2 žloutky

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky nasypeme droždí, přidáme teplé mléko, na pokojové teplotě změklé máslo a mícháme, dokud máslo neroztaje.

Potom přidáváme mouku, sůl, mícháme a rukama mícháme, dokud nevznikne lepkavé hladké těsto.

Těsto přikryjeme a necháme 40 minut kynout.

Do horkého oleje v hrnci přidáme mouku.

Za míchání vaříme 15 minut na mírném ohni .

Do směsi přidáme sůl a zamícháme.

Směs nasypeme do misky a necháme vyhládnout.

Nakynuté těsto rozdělíme na 3 stejné části.

Rozválíme na velikost talíře.

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články