Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !

1945
Sdílejte

špetku soli

Na potření:

2 žloutky

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Do misky nasypeme droždí, přidáme teplé mléko, na pokojové teplotě změklé máslo a mícháme, dokud máslo neroztaje.

Potom přidáváme mouku, sůl, mícháme a rukama mícháme, dokud nevznikne lepkavé hladké těsto.

Těsto přikryjeme a necháme 40 minut kynout.

Do horkého oleje v hrnci přidáme mouku.

Za míchání vaříme 15 minut na mírném ohni .

Do směsi přidáme sůl a zamícháme.

Směs nasypeme do misky a necháme vyhládnout.

Nakynuté těsto rozdělíme na 3 stejné části.

Rozválíme na velikost talíře.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články