Sýrové rohlíky z listového těsta – vynikající slavnostní pochoutka !

15772
Sdílejte

Nakonec posypeme konce rolí strouhaným sýrem.

Vyválejte listové těsto na tloušťku 2-3 mm a nakrájejte na proužky o šířce 2 cm.

Proužky těsta položíme na zavlažované kovové trubky tak, aby nebyly příliš volné nebo příliš těsné, ale aby se role mírně překrývaly.

Rohlíky položte na plech vyložený pečícím papírem, rozprostřete rozšlehané vejce a pečte v předehřáté troubě na 210 °C asi 10 minut.

Nechte mírně vychladnout a vytáhněte je z kovových trubek. Nechte úplně vychladnout.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články