Nejrychlejší buchty s pudinkovou nádivkou pod sluncem a chutnají skvěle! Toto těsto používám i na šneky, koláče a rohlíky !

15919
Sdílejte

Vypracujeme těsto. Těsto by se nemělo moc lepit na ruce.

Aby se vám s ním snáze pracovalo, můžete si ruce potřít olejem.

S těstem HNED pracujeme, rukou vytvarujeme „placku“ a vyřízneme čtverce.

Plníme uvařeným pudinkem – ještě můžeme posypat čokoládovými kousky a zabalíme.

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme vedle sebe na plech vystlaný papírem.

Každou buchtu potřeme shora a ze stran olejem – aby se buchty po upečení pěkně oddělovaly.

Dáme do trouby na 180 stupňů na 40-45 minut .

Každá trouba peče jinak.

Ještě teplé je potřít studeným mlékem, do kterého vmícháme vanilkový cukr.

Po vychladnutí posypeme cukrem a tlačíme do hlavy jedna radost.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články