Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2671
Sdílejte

černý mletý pepř

sůl

máslo k vymazání

4 vejce natvrdo

150 g krémového sýra

100 g šunky

20 g petrželky

200 g strouhaného sýra

Postup:
Všechny suroviny vložíme do mísy spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a rukou vypracujeme kompaktní směs.

Do pekáče o rozměru 10 x 26 cm, který jsme si vymazali máslem, si navrstvíme masovou směs a uhladíme.

Recept pokračuje na další straně

Pomocí plechovky nebo sklenice si v mase uděláme žlábek, do kterého uložíme 4 vajíčka uvařená natvrdo.

Šunku a petrželku si nakrájíme na malé kousky a smícháme v misce s krémovým sýrem a nastrouhaným tvrdým sýrem.

Tuto směs navrstvíme na maso a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 °C asi 35 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

zdroj : dobrenoviny.sk

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články