Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

8586
Sdílejte

Necháme na teplém místě kynout.

Těsto necháme kynout, dokud nezdvojnásobí objem – zhruba hodinu.

Potom vytvoříme na pomoučněném plechu dvě bagety.

Opět přikryjeme a necháme kynout další půlhodinu.

Mezitím si předehřejeme troubu na 220°C.

Recept pokračuje na další straně

Bagety odkryjeme a na každé uděláme šikmé zářezy zhruba do poloviny.

Otevřeme rozpálenou troubu a na dno dáme nádobu, do které vlijeme asi čtvrt hrníčku vody.

Do trouby dáme plech s bagetami a rychle zavřeme, aby pára neunikla.

Pečeme asi 20 minut dokud nezezlátnou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články