Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

66550
Sdílejte

Špetka vanilkového prášku nebo esence

Postup:
Nejprve si v kuchyňském robotu rozmixujeme sušenky.

Sušenky na ozdobu si necháme vcelku.

Recept pokračuje na další straně

Na krém rozmixujeme tvaroh s mascarpone a moučkovým cukrem.

Cukr přidávejte podle vašich preferencí, sušenky jsou sladké, takže krém nemusí být zbytečně přeslazený.

Nachystáme si dezertní sklenice.

Na dno nasypeme 1/2 sypké sušenkové směsi .

Směs pokapeme troškou rozpuštěného másla.

Nyní navrstvíme tvarohový krém.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články