Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

59730
Sdílejte

Špetka vanilkového prášku nebo esence

Postup:
Nejprve si v kuchyňském robotu rozmixujeme sušenky.

Sušenky na ozdobu si necháme vcelku.

Recept pokračuje na další straně

Na krém rozmixujeme tvaroh s mascarpone a moučkovým cukrem.

Cukr přidávejte podle vašich preferencí, sušenky jsou sladké, takže krém nemusí být zbytečně přeslazený.

Nachystáme si dezertní sklenice.

Na dno nasypeme 1/2 sypké sušenkové směsi .

Směs pokapeme troškou rozpuštěného másla.

Nyní navrstvíme tvarohový krém.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články