Univerzální těsto, které vydrží i týden a upečete z něj koláče, i pizzu: Večer zamícháte, ráno upečete !

2145
Sdílejte

1/2 ČL soli

Postup:
Do misky si rozdrťe čerstvé droždí nebo nasypte sušené.

Přidejte sůl a cukr.

Recept pokračuje na další straně

Přidáme máslo (nebo máslo s vepřovou mastí) a mléko.

Následně nasypeme hladkou mouku.

Vyhněteme kompaktní těsto , které bude měkké a vláčné.

Po vymíchání dáme těsto do chladničky, kde zvětší objem.

V chladničce by mělo těsto odpočívat alespoň 1,5 hodiny.

Teď už můžete podle potřeby z těsta leckdy upéct pizzu, koláče nebo jiné pečivo.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články