Univerzální těsto, které vydrží i týden a upečete z něj koláče, i pizzu: Večer zamícháte, ráno upečete !

2918
Sdílejte

100 – 150 g změklého másla

3,5 šálku hladké mouky (objem šálku 250 ml)

Druhá možnost:

Recept pokračuje na další straně

50 g krystalového cukru

40 g másla

30 g vepřového sádla

250 ml mléka (vlažného)

500 g hladké mouky

8 g sušeného droždí

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články