Univerzální těsto, které vydrží i týden a upečete z něj koláče, i pizzu: Večer zamícháte, ráno upečete !

3102
Sdílejte

100 – 150 g změklého másla

3,5 šálku hladké mouky (objem šálku 250 ml)

Druhá možnost:

Recept pokračuje na další straně

50 g krystalového cukru

40 g másla

30 g vepřového sádla

250 ml mléka (vlažného)

500 g hladké mouky

8 g sušeného droždí

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články