Univerzální těsto, které vydrží i týden a upečete z něj koláče, i pizzu: Večer zamícháte, ráno upečete !

3023
Sdílejte

100 – 150 g změklého másla

3,5 šálku hladké mouky (objem šálku 250 ml)

Druhá možnost:

Recept pokračuje na další straně

50 g krystalového cukru

40 g másla

30 g vepřového sádla

250 ml mléka (vlažného)

500 g hladké mouky

8 g sušeného droždí

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články