Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1689
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Postup:
Kapra nakrájíme na filety.

Případně připravíme hotové kousky ryby, které obalíme v soli a uložíme na 30 minut do chladničky.

Po uplynutí této doby rybu vyjmeme.

Necháme na kuchyňské lince ještě cca 30 minut.

Jedná se o důležité pravidlo, aby se zahřála na pokojovou teplotu.

Na dva samostatné talíře nasypeme mouku a strouhanku.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články