Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1619
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Postup:
Kapra nakrájíme na filety.

Případně připravíme hotové kousky ryby, které obalíme v soli a uložíme na 30 minut do chladničky.

Po uplynutí této doby rybu vyjmeme.

Necháme na kuchyňské lince ještě cca 30 minut.

Jedná se o důležité pravidlo, aby se zahřála na pokojovou teplotu.

Na dva samostatné talíře nasypeme mouku a strouhanku.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články