Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1548
Sdílejte

Potřebujeme:
500 g kapra

2 vejce

hladkou mouku

strouhanku

sůl

Postup:
Kapra nakrájíme na filety.

Případně připravíme hotové kousky ryby, které obalíme v soli a uložíme na 30 minut do chladničky.

Po uplynutí této doby rybu vyjmeme.

Necháme na kuchyňské lince ještě cca 30 minut.

Jedná se o důležité pravidlo, aby se zahřála na pokojovou teplotu.

Na dva samostatné talíře nasypeme mouku a strouhanku.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články