Který ze šálků se vám nejvíce líbí ? Zjistěte o sobě úplně všechno

2405
Sdílejte

Šálek číslo 3

Vy netoužíte po žádných výškách. Jste rádi v pohodě a klidu, stačí vám, když všechno kolem vás plyne tak, jak má. Vždy si vyberete zlatý průměr a nebojíte se přiznat, že jste na něco velmi líní nebo že vám to prostě nejde. Nejdůležitější pro vás je udržet své blízké zdravé a šťastné. Vaše schopnost spočívá v síle slova. Váš hlas je uklidňující a lidé kolem vás rádi žádají o radu, protože vědí, že vždy najdete ta správná slova pro každou situaci.

Šálek číslo 4

Někdy jste trochu nervózní, neklidný a možná i zbrklý. Snažíte se zachovat klid, ale ne vždy se vám to povede. Proto nemáte rádi vypjaté situace a preferujete klid a pohodu. Kdykoli chcete něčeho dosáhnout, uděláte maximum a vaše rodina je na vás velmi hrdá.

Šálek číslo 5

Milujete pořádek, ať už jsou to vztahy, obchod, váš domov nebo váš život. Umíte uspořádat prakticky cokoli a do jakékoli situace se vám daří přinášet harmonii. Váš fyzický vzhled je také vždy upraven a zcela v souladu s posledními trendy. Dokážete dobře odhadovat lidi. Věnujete pozornost detailům, působíte dobře na lidi, považují vás za silného a spolehlivého člověka.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články