Větrníkový dort, kterým zabodujete na každé rodinné oslavě: Trumfne i oblíbené zákusky!

2094
Sdílejte

Vezmeme si dvě dortové formy o průměru 20 cm, vysteleme je pečícím papírem a do každé nalijeme polovinu těsta.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme 10 – 15 minut při teplotě 200 °C.

Mezitím si vyšleháme změklé máslo do pěny spolu s vanilkovým cukrem.

Postupně zašleháváme vychladlý krém.

Teď už jen sestavíme dezert následovně.

Do formy vložíme jeden upečený plát těsta, navrstvíme krém a přiklopíme druhým plátem.

 

Odložíme do chladničky alespoň na 3 hodiny , aby krém ztuhl.

Nakonec ještě posypeme prosetým moučkovým cukrem a můžeme podávat.
Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD

https://youtu.be/Zu6IOglOu-A

 

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články