Vánoční VANILKOVÝ KRÉMEŠ s luxusním krémem: Vyčaruje největší pamlsek!

4867
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Na první část upečeného listového těsta naneste první polovinu vanilkového krému. Přiklopte druhou částí těsta a opět potřete krémem.

5. Jakou zvolíte polevu, je na vás. Můžete udělat například. Cukrovou z vody a cukru. Potom stačí přelít rozpuštěnou tmavou čokoládou a dodělat libovolný vzor.

Máme hotovo.

Přejeme vám dobrou chuť.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články